Kom ihåg mig

Bli medlem

Glömt lösenord?

Sök bland nyheter och analysmaterial

Blogg
Expres2ion

Förklaring till vår syn på Expres2ion

Läs mer
Krönika
Solen, sinnet & börsen

En krönika från Randomwalk.se

Läs mer
Visste du att
Om S&P500 stänger på plus för januari månad så indikerar det en positiv utveckling för helåret, och vice versa. Barometern har visat sig stämma i ca 90% av fallen sedan 1950. Ett notabelt undantag var 2009.
RSS

Få de senaste analyserna och kommentarerna som RSS


Företagstjänster


Uppdragsbevakning

Det finns över 400 noterade bolag i Sverige med ett marketcap understigande 1 miljard. Ett fåtal av dessa får uppmärksamhet av medier men de allra flesta får efter bästa förmåga försöka marknadsföra sig själva och sin aktie för att nå igenom informationsbruset. Om ingen bevakning finns ökar tröskeln för att investera. Den potentielle investeraren tvingas göra en egen tidskrävande analys. Med Smallcap.se's  oberoende analys får bolaget och dess aktie omedelbart uppmärksamhet från tusentals investerare med intresse för småbolag. Analysen lyfter fram risker och möjligheten och förkortar på så sätt vägen till investering. Med uppdragsbevakningen följer också kommentarer från smallcap.se vid nyheter från bolaget. Smallcap.se sätter nyheten i sin rätta kontext och ser till att alla som besöker hemsidan kan läsa den. Med ökad genomlysning följer minskad risk, ökad handel och därmed, rent teoretiskt, högre börskurs.

Oberoende värdering/fairnessopinion
Smallcap.se har lång erfarenhet från alla typer av värdering och erbjuder företag snabba och kvalitativa tjänster.

Strategisk kommunikation
Ofta faller ett orimligt stort ansvar för det mindre bolagets informationsgivning på verkställande direktören. Denne är utan undantag rekryterad på andra meriter än känsla för marknadskommunikation och har ofta begränsad erfarenhet och förståelse för de mekanismer som driver småbolagsmarknaden. Låt smallcap.se vara ditt bollplank i marknadskommunikationen för att säkerställa att ditt budskap når ut.

Annonsering
Med en annons på smallcap.se når man våra läsare som alla har ett uttalat intresse för aktier och småbolag.