Kom ihåg mig

Bli medlem

Glömt lösenord?

Sök bland nyheter och analysmaterial

Blogg
Expres2ion

Förklaring till vår syn på Expres2ion

Läs mer
Krönika
Solen, sinnet & börsen

En krönika från Randomwalk.se

Läs mer
Visste du att
Tidningen the Trader rankade 2005 världens genom tiderna bästa traders. Första platsen gick till Paul Tudor Jones. Trea på samma lista kom George Soros.
RSS

Få de senaste analyserna och kommentarerna som RSS


Oncology Venture har licens från Medical Prognosis Institute för att använda teknologin Drug Response Prediction DRP. Genom DRP kan identifikation av vilka patienter som svarar på en läkemedelskandidat ske, vilket ökar sannolikheten för att kandidaten ska bli framgångsrik i kliniska studier.

 

Oncology Ventures verksamhet bygger på att ”rädda” cancerläkemedel som har stoppats i klinisk utveckling på grund av otillräcklig svarsfrekvens eller investerare som tröttnat. Oncology Venture arbetar med en modell som förändrar oddsen i jämförelse med traditionell läkemedelsutveckling. I stället för att behandla alla patienter med en typ av cancer screenas först patienter och endast de som sannolikt svarar på behandlingen kommer att behandlas. Genom en mer väldefinierad patientgrupp reduceras risk och kostnader samtidigt som utvecklingen blir mer effektiv.Dela med dig
Fakta Oncology Venture
NoteringAktieTorget
Ticker / kodOV
Antal aktier7,23 miljoner
VDPeter Buhl Jensen
StyrelseordförandeDuncan Moore
Största ägareBuhl Krone Holding (15 %)
http://www.handinhand.nu/