Kom ihåg mig

Bli medlem

Glömt lösenord?

Sök bland nyheter och analysmaterial

Blogg
Expres2ion

Förklaring till vår syn på Expres2ion

Läs mer
Krönika
Solen, sinnet & börsen

En krönika från Randomwalk.se

Läs mer
Visste du att
Är du intresserad av formationer inom den tekniska analysen så har Bulkowski i sin bok ”Encyclopedia of Chartpatterns” undersökt alla möjliga varianter.
RSS

Få de senaste analyserna och kommentarerna som RSS


Rapport 4 kv. 2015 - 2016-03-01

Follicum avlade 24/2 rapporten för fjärde kvartalet utan att bjuda på några överraskningar. Det har under sista kvartalet gått åt något mer pengar än våra prognoser och kassan ligger nu på ca 11 MSEK.

 

Follicum har nyligen rapporterat att den första patienten i den kliniska fas I/II-studien med FOL-005 har fått maximal behandlingsdos utan att ha visat tecken på dosbegränsande toxicitet. Vi behöver naturligtvis se resultat från fler försökspersoner för att dra några slutsatser men det är ett positivt om än tidigt tecken rörande FOL-005s säkerhet i människa.

 

Vi har ännu inte sett något detaljerat protokoll för studien men enligt kliniken CRCs hemsida injiceras FOL-005 på olika ställen på försökspersonernas lår. Skalpen kommer alltså inte att undersökas vilket dock knappast har någon betydelse vid indikation på hårväxthämmande effekt (som är huvudspåret). För att undersöka relevanta signaler på eventuellt hårväxtfrämjande effekt lär dock kompletterande studier behövas. Bolaget räknar med att studiens resultat kommer att publiceras under året. 


Tidigare kommentarer

Dela med dig
Fakta Follicum
NoteringAktietorget
Ticker / kodFOLLI
Antal aktier10 miljoner
VDJan Alenfall
StyrelseordförandeFredrik Buch
Största ägareLU Bioscience AB (26 %)
http://www.handinhand.nu/