Kom ihåg mig

Bli medlem

Glömt lösenord?

Sök bland nyheter och analysmaterial

Blogg
Expres2ion

Förklaring till vår syn på Expres2ion

Läs mer
Krönika
Solen, sinnet & börsen

En krönika från Randomwalk.se

Läs mer
Visste du att
Tidningen the Trader rankade 2005 världens genom tiderna bästa traders. Första platsen gick till Paul Tudor Jones. Trea på samma lista kom George Soros.
RSS

Få de senaste analyserna och kommentarerna som RSS


Välkomna till Nya smallcap.se
2010.04.15 11:13

Vi smyger igång lanseringen av en ny hemsida som är snabbare snyggare och mer funktionell. Detta är också en nystart för hela verksamheten hos smallcap.se och det kommer att märkas under våren. Högre kvalitet och mer aktivitet över lag. Håll ögonen öppna. Ni vet att det kan löna sig.

Vi har tagit bort alla äldre analyser eftersom de var utan relevans och kommer istället att fylla på med nya analyser, kanske av samma bolag. För de bolag som ligger uppe kan man i inloggat läge anmäla sig för bevakning av bolag och får på det sättet ett mail när vi skrivit nya kommentarer.

Det kommer på prov att finnas möjlighet att kommentera analyser och kommentarer för våra registrerade användare. Dessa kommentarer ska vara sakliga och relevanta, och måste godkännas av oss innan de publiceras. Vi vill hålla diskussionen på en hög nivå.

I bloggen kommer vi att göra kortare kommentarer som ibland rör våra bolag men också kortare kommentarer om börsen i allmänhet.

Den nya hemsidan kommer högst sannolikt att lida av en del barnsjukdomar och vi ber våra läsare om tålamod med detta.

 Dela med dig
Twitter
http://www.handinhand.nu/